Burgerbedrog

Crowd Control

Crowd Control betekend in goed Nederlands Controle over Menigte c.q. een groep personen.

De Nederlandse regering bij monde van Mona Keijzer, zij is Staatssecretaris voor Economische Zaken en Klimaat, erkend dat het 5G netwerk ingezet kan en zal worden voor Crowd Control.

Het 5G netwerk heeft goede eigenschappen maar ook die minder leuk zijn, zo zij ze in een interview.

De vragen die oprijzen zijn dan ook onmiddellijk waarom:

 • Of Nederland blijkbaar een Crowd Control, voor o.a. surveillance (toezicht) mogelijkheden, nodig heeft.

 • Is het in Nederland al zover dat het noodzakelijk is om elke burger in zijn verplaatsingen te monitoren.

 • Laat onze grondwet een dergelijk systeem van surveillance (toezicht) toe.

 • Waarom zou je überhaupt een systeem optuigen die geen leuke eigenschappen heeft,

Als wij kijken waar de Nederlandse regering inmiddels al gebruik van maakt om hun burgers onder toezicht te houden dan schrik je gewoon.

Toezichtmogelijkheden:

 • Onze telefoon gegevens moeten door providers beschikbaar gesteld worden.

 • Disproportioneel gebruik van telefoon taps.

 • Het grootschalig aftappen van Internet data.

 • Het wettelijk toestaan van het, door politie, hacken van computers.

 • De grondwettelijke niet toegestane koppeling van data zoals, belasting, justitie, basisregistratie, derde partijen, etc.

 • Laatstelijk is daar bijgekomen de zogenaamde Corona App.

 • In de maak, maar al wel Europees besloten, een Corona paspoort, waar mogelijk de individuele gezondheidsinformatie aan zal worden gekoppeld.

De lijst is makkelijk nog uit te breiden, deze opsomming doet vermoeden dat wij in een politiestaat leven. De Nederlander, in het algemeen, is echter nog steeds van mening dat wij in een democratie leven.

In Nederland zijn er meer partijen die eigen surveillance (toezicht) mogelijkheden uitvoeren en/of aan het ontwikkelen zijn. Een paar van die partijen, NCTV (Nationaal Coördinator Terrorisme bestrijding en Veiligheid), een cyber afdeling van het leger, de AIVD, etc.

NRC schrijft dat grote hoeveelheden data over de meest uiteenlopende onderwerpen in een door Defensie gebouwd computersysteem belandden om er geautomatiseerd een coronagolf of maatschappelijke onrust mee te voorspellen

De verplichtingen die banken zijn opgelegd m.b.t. het zogenaamd witwassen van tegoeden zijn disproportioneel voor bankrekeningen van particulieren.

Ons rechtssysteem laat criminelen wegkomen zonder een gerechtelijke voorgeleiding, de pakkans bij inbraak is NUL. Wel worden mensen die hun grondwettelijke rechten proberen te beschermen en/of bestuurlijke maatregelen negeren, geslagen, geschoffeerd dan wel opgesloten en/of met grote boetes heen gezonden.

In wat voor een maatschappij c.q. bananen republiek zijn wij beland?