Burgerbedrog

eurogeldOns inkomen daalde tussen 2008 en 2013 met ongeveer 6 procent.

De daling had vooral te maken met bezuinigingen en pensioenmaatregelen. Bovendien zijn de lonen in die jaren weinig gestegen.

Tegelijkertijd zijn de vaste lasten sinds 2008 met 12 procent toegenomen.

Daardoor hebben consumenten nog minder te besteden.

Hoe zit dat nu, worden we nog een keer wakker of hoe zit het? Laten wij ons uitkleden?

JA slaapers!

Het wordt hoog tijd voor verkiezingen, de Nederlander kan dan weer zijn eigen keuze maken en die hele onbekwame boeven bende naar huis sturen. Waarschijnlijk is dit helaas niet wat gaat gebeuren, al verkiezing na verkiezing laten de Nederlanders zich bedriegen en met valse argumenten zich verlijden tot het doen van een politieke keuze die wederom nergens een oplossing zal geven.

Meest ergelijke is het feit dat wij Nederlanders waarschijnlijk wederom niet bij gemeenstelijk verkiezingen gaan stemmen, dommer kan haast niet. Blijkbaar zijn de mensen doof en hebben ze niet in de gaten dat er een machtsverschuiving plaatsvind richting Europese en gemeentelijke overheden. Ga dus vooral NIET stemmen, het zou er eens toe kunnen lijden dat u wel invloed kan uitoefenen.

Nog een laaste blunder van de harken uit Den Haag wil ik u niet onthouden, de laatste accijns verhoging heeft een lagere belasting opbrengst tot gevolg. De stumperts uit Den Haag denken dat als zij de poot stijf houden de Nederlander vanzelf wel weer lokaal gaan tanken en dus veel meer gaan betalen. Als dat mocht zijn weet u bij u moet zijn als u weer moppert dat u minder uit kan geven, bij wie? ….. U ZELF