Burgerbedrog
  • Is het (massa) moord? Dat de bevolking een werkend medicijn tegen corona onthouden word.

  • Is het (massa) moord? Dat maatregelen tegen verspreiding veel te laat genomen zijn.

  • Is het (massa) moord? Dat behandelingen niet aansluiten bij het merendeel der patiënten. 

  • Is het (massa) moord? Dat voorraden beschermingsmiddelen schromelijk te kort komen.

  • Is het (massa) moord? Dat hulpverlening, juist bij kwetsbare groepen, onbeschermd zijn.

  • Is het (massa) moord? Dat ouderen door onbeschermde hulpverleners worden verzorgt.

  • Is het (massa) moord? Dat de IC all middelen ten kosten van veel andere patiënten opeisen.

Onderzoekers aan de KU Leuven in België hebben ontdekt dat het bestaande malariamedicijn chloroquine werkt tegen COVID-19, de ziekte die door het coronavirus wordt veroorzaakt. Dat meldt NU.nl.

Een huisarts uit Limburg had samen met een apotheek een behandelplan met receptuur opgesteld. Na behandeling van een klein aantal patiënten bleek het dat 100% was genezen, zelf een paar met onderliggende klachten en ook nog in de leeftijd van de risico groep 65+. Gelijk de regelneven van Nederland in actie waarbij zij huisarts en apotheek sommeren te stoppen met het geven van de behandeling omdat indien het succesvol zou zijn de medicijnen, door de grote vraag ernaar, niet voor anderen beschikbaar zou zijn. Opnieuw worden de hulpverleners naar voren geschoven als zijnde belangrijke groep terwijl wij weten dat zij zeker niet als eerste over goede hulpmiddelen beschikten. Welke belangrijke personen worden er nu bedoelt. Het werkelijke probleem is natuurlijk, dat het medicijn (tegen malaria) niet meer gepatenteerd is, zodat elke fabrikant het tegen zijn eigen prijs kan maken. De farmaceuten kijken wel uit, daar is geen droge snee brood aan te verdienen, vinden zij. Nee een woekerwinst is dan onmogelijk.

De wereld is bang, Nederlanders zijn bang. De regering en de RIVM maken er een puinhoop van. Eerst inzetten op groepsimmuniteit om daar, na veel maatschappelijk protest, op terug te komen. Weken zijn er verloren, nu omgeschakeld hebben zij hebben (de regering) nieuwe plannen die de privacy geweld aan zullen doen. Het gebruik van een decentrale App zou verdedigbaar kunnen zijn, als de privacy naar behoren is veiliggesteld. Daar zit nu ook precies de angel, de Nederlandse regering en hun uitvoerende organisaties hebben zichzelf nog nooit aan privacy regels gestoord laat staan aan gehouden.

Overall is het duidelijk dat de Nederlanders blijkbaar zo bang zijn, dat zij zich willen laten beroven van al hun vrijheden, om maar een sprankje hoop te houden dat hun regering het wel voor hun zal regelen.

Is het dan vreemd dat een regering en politiek feodale trekken krijgt.

Volgend jaar zijn de verkiezingen, ben erg benieuwd of de mensen nu eindelijk een hun eigen verantwoordelijkheid nemen en die personen ter verantwoording roepen op de blunders die nu in de politiek worden begaan.