Burgerbedrog

Zo langzamerhand schaam ik mij Nederlander te zijn. Dit Asociaal beleid en de maatregelen die dit kabinet neemt ten aanzien van uitkeringsgerechtigde en AOW’ers is rond uit schandalig. De VVD is allang het sociale spoor geheel bijster, nu is ook de PVDA volledig het spoor bijster. Helaas geloof ik niet dat welke verkiezing dan ook een oplossing zal gaan brengen, het is de mentaliteit die ver te zoeken is.

jeanine hennis-plasschaertOok onderling in het kabinet is het een zooitje, de minister van defensie Jeanine Hennis-Plasschaert laat haar collega Plassterk volslagen onzin uitkramen m.b.t. de gigantisch aantal telefoon taps die in Nederland niet door de Amerikanen maar door de AIVD (geheime dienst NL) werd uitgevoerd. Hij, Plassterk wist daar niets van terwijl zij het blijkbaar wel wist en hem in de media met zijn onnozele ontkenningen gewoon voor lul liet staan. Dat is het kaliber wat Nederland moet aanvoeren, het zijn helaas echt niets anders als leugenaars en volslagen incapabele ministers.

Dan nog de delegatie naar de Olympische spelen, dat de Koning als voormalig IOC lid gaat kan ik nog begrijpen, maar wat de rest daar te zoeken heeft is mij onduidelijk, denken zij nu echt een deuk in een pakje boter te kunnen slaan …… HAHAHAHA

De onderwerpen waar ons land breed uitgemeten blunders maakt is te veelomvattend om dat allemaal te kunnen bespreken, mijn hoop gaat dan uit naar het gezegde dat “de Wal het Schip zal doen keren“. Van de politiek maar ook van het Nederlandse volk valt niet veel meer te verwachten, dat hebben de afgelopen jaren de verkiezingen duidelijk uitgewezen.

Wat blijft er dan nog over?